От Фейсбук профила на Стефан Ташев  Слуховете за политическата смърт на

...
От Фейсбук профила на Стефан Ташев  Слуховете за политическата смърт на
Коментари Харесай

Криминален журналист алармира: Слуховете за политическата смърт на Радев са силно преувеличени

От Facebook профила на Стефан Ташев  
Слуховете за политическата гибел на Радев са мощно пресилени. Новото държавно управление, със всичките ми запаси към него, би трябвало да покаже храброст и да смени втория, третия и четвъртия ешелон „ радевци “ окопани в министерства, служби и организации през последните три години.
Повечето са хора на тандема Копринков-Узунов, само че също на Манолова, Р. Петков, Кирил Добрев и компания. Радев към момента държи властта в ръцете си.
Съпротивата ще е страшна, ударите също. Така, че насладата от сформиране на държавно управление и „ махането “ на Радев е преждевременна. Войната занапред стартира. Две министерства ще са „ литмуса “ за това държавно управление. Министерство на защитата и Министерство на вътрешните работи. Ако там не бъдат заменени управителните фрагменти на „ радевци “, държавното управление ще потъне скопоростижно.
Същото важи и за управлението на специфичните служби. Защото знаем, че  кукловодите на Радев имат най-силното лоби там. А те са от ПГУ-ДС, Военно контраразузнаване (Трето управление на ДС) и Разузнавателно управление на Министерството на нар.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР